Woonverzekering Ouddorp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €9,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Ouddorp. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals Aegon en OHRA die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, storm afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ouddorp juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, storm, inbraak, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals koffiezetapparaat en stofzuiger? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ouddorp? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en Reaal hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Onna verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ouddorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en vandalisme. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Ouddorp kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €385.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ouddorp
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Ouddorp probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ouddorp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Ouddorp nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je nuttige info (of bekijk woonverzekering Morra afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ouddorp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen & ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij beginnend bij €950.000 oplopend tot €2.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Ouddorp
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop of verkeersongeluk. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €29,30 t/m €28,70 p/maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ouddorp vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering