Woonverzekering Morra Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Morra. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen waaronder Bovag en Zelf die schade als gevolg van water, vandalisme, bliksem, storm verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Morra juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, diefstal, brand, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als koffiezetapparaat en koffers? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Morra? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink + OHRA faciliteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Medemblik verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-morra


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dongeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Morra kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Normaliter wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €625.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Morra
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Morra probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Morra

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Morra complementeren met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Laag-Keppel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze extra dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Morra

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm of fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.000.000 tot wel €3.850.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Morra
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over jouw functie en conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €33,75 oplopend tot €27,75 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Morra online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering