Woonverzekering Westerbeek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €3,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Westerbeek. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders als Delta Lloyd en Zelf die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Westerbeek mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou onder andere brand, vandalisme, inbraak, storm, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als gordijnrails of iPhone? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Westerbeek? Open meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer en REAAL Verzekeringen verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Waarder verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-westerbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Sint Anthonis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als stormschade of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Westerbeek is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €600.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerbeek
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Westerbeek moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Westerbeek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Westerbeek nog persoonlijker maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Terwispel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer en sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Westerbeek

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Onder andere een barst in het scherm & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.400.000 oplopend tot €2.550.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerbeek
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven of in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand schommelen nogal (beginnend bij €29,85 tot en met €28,50 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Westerbeek afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering