Woonverzekering Waarder Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Waarder. Een woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders als bijv. De Goudse en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, inbraak, bliksem, storm dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Waarder april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, diefstal, water, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als boeken en sjaals? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Waarder? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als DAK of ZLM werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Venray verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waarder


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bodegraven-Reeuwijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte koelkast? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Waarder kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte koelkast. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €490.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Waarder
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Waarder zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Waarder

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Waarder aanvullen met verschillende nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Steenwijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze extra dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spiegelreflexcamera en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Waarder

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte laptop & ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €4.350.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,80 (per maand). Check ook Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waarder
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan erfenis en conflict met de buren. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €28,45 tot wel €33,40 per maand in april 2024). De premie komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Waarder vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering