Woonverzekering Abcoude Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Abcoude. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld FBTO en Unigarant die schade als gevolg van water, storm, vandalisme, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Abcoude juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, storm, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als frituurpan of schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Abcoude? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Interpolis faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zorgvlied verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-abcoude


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Ronde Venen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inbegrepen. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en vandalisme. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Abcoude kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schutting. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €505.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Abcoude
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Abcoude zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Abcoude

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Abcoude aanvullen met enkele handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Wemeldinge afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en drumstel. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Abcoude

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere kapotte apparatuur en ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij van €1.250.000 oplopend tot €4.800.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Abcoude
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict met makelaar. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €37,55 t/m €36,95 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Abcoude online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering