Woonverzekering Wemeldinge Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Wemeldinge. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als bijv. DAK en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld storm, water, inbraak, vandalisme dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wemeldinge juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, storm, water, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als pannen of tuingereedschap? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wemeldinge? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als FBTO en Turien en Co hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Vriescheloo verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-wemeldinge


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Kapelle? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als brand en smeltschade. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Wemeldinge kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of bevroren leidingen. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €600.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wemeldinge
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Wemeldinge gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wemeldinge

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Wemeldinge complementeren met meerdere nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Ter Apelkanaal afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader & kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wemeldinge

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot wel €3.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wemeldinge
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel en conflict over wonen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €34,00 oplopend tot €28,70 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wemeldinge op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?