Woonverzekering Woudrichem Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Woudrichem. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder Avéro Achmea en Nationale Nederlanden die schade zoals bliksem, storm, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Woudrichem mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als boeken en keukentafel? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Woudrichem? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of nowGo verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wijdewormer verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-woudrichem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Woudrichem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en diefstal. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Woudrichem is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een opbollende vloer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan een kapotte gevel. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €310.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Woudrichem
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Woudrichem gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Woudrichem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Woudrichem nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Venlo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader + drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Woudrichem

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.100.000 oplopend tot €4.400.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Woudrichem
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan conflict met een webshop & conflict met aannemer. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €35,45 t/m €30,75 p/maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Woudrichem op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering