Woonverzekering Emst Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Emst. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders als ASR Verzekeringen en OHRA die schade zoals water, storm, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Emst juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle spullen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als bestek en geyser/boiler? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Emst? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea of Verzekeruzelf.nl hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Easterlittens verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-emst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Epe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Emst kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Normaliter worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €340.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Emst
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Emst eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Emst

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Emst complementeren met diverse belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Burgwerd afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Emst

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot €3.450.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Emst
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan medische fout of conflicten over huur. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf circa €34,10 tot en met €32,95 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Emst vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?