Woonverzekering Diffelen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Diffelen. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders waaronder ANWB en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, storm, bliksem, brand dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Diffelen juni 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, brand, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals verlichtingsornamenten of koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Diffelen? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea en nowGo werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Hoeve verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-diffelen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Diffelen is altijd een risico. De afbreekmethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €685.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Diffelen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Diffelen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Diffelen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Diffelen nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Berkel en Rodenrijs afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een fotocamera en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Diffelen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan vlekken op kleding en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.300.000 tot ruim €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Diffelen
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing of conflict over wonen. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €36,10 t/m €31,05 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Diffelen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?