Woonverzekering Berkel en Rodenrijs Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Berkel en Rodenrijs. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van inbraak, storm, water, brand dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Berkel en Rodenrijs mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, diefstal, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koffiezetapparaat en dressoir? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Berkel en Rodenrijs? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + Lancyr bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Bakhuizen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-berkel-en-rodenrijs


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Lansingerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade en brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brandstichting? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Berkel en Rodenrijs kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval / Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan schade aan het dak. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €560.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Berkel en Rodenrijs
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Berkel en Rodenrijs gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Berkel en Rodenrijs

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Berkel en Rodenrijs completer maken met een paar praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zoelen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Advies: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Berkel en Rodenrijs

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.400.000 oplopend tot €3.200.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Berkel en Rodenrijs
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan bijstandsuitkering & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €33,05 tot €25,05 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Berkel en Rodenrijs afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering