Woonverzekering Lettelbert Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Lettelbert. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Generali en Verzekeruzelf.nl die schade zoals bliksem, storm, inbraak, brand vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lettelbert juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, water, diefstal. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als koffiezetapparaat of tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lettelbert? Start à la minute’onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of REAAL Verzekeringen hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Krommenie verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-lettelbert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leek? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Lettelbert kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €390.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Lettelbert
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Lettelbert gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Lettelbert

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Lettelbert uitbreiden met een aantal handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Hommerts afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lettelbert

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €900.000 tot ruim €3.000.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lettelbert
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn & huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €30,05 t/m €38,05 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lettelbert voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering