Woonverzekering De Wilgen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in De Wilgen. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals BLG wonen en Polis Direct die schade door o.a. brand, bliksem, water, storm afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in De Wilgen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als aardewerk en dressoir? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering De Wilgen? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of InShared faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Cadier en Keer verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-de-wilgen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Smallingerland? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm en olie. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in De Wilgen is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan een gescheurde muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €490.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in De Wilgen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in De Wilgen gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in De Wilgen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in De Wilgen uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Beegden afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten De Wilgen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.250.000 oplopend tot €2.900.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering De Wilgen
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met een ziekenhuis & conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €24,80 tot €30,35 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering De Wilgen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?