Woonverzekering Den Hoorn Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Den Hoorn. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, vandalisme, storm afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Den Hoorn juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, brand, storm, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kristal en iPhone? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Den Hoorn? Open direct onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Dalen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-den-hoorn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Texel? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als aanrijding of aanvaring en diefstal. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte koelkast? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Den Hoorn kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €530.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Hoorn
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Den Hoorn eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Den Hoorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Den Hoorn completer maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Benneveld afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader of kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Den Hoorn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ook kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.450.000 tot ruim €3.100.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Hoorn
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden & erfafscheidingen e.d.. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €33,45 tot wel €37,55 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Den Hoorn afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?