Woonverzekering Benneveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Benneveld. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen waaronder Ditzo en Klaverblad die schade als gevolg van brand, vandalisme, inbraak, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Benneveld april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals verlichting of dassen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Benneveld? Start à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en ING zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Check ook: Azewijn verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-benneveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Coevorden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade en plundering. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Benneveld is altijd een risico. De takjesmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. In de regel worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Vaak is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €690.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Benneveld
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Benneveld gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Benneveld

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Benneveld completer maken met additionele nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Zeijen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Benneveld

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €900.000 tot ruim €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Benneveld
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag en conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf zo’n €36,10 tot wel €28,65 per maand in april 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Benneveld online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering