Woonverzekering Onnen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,70 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Onnen. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld Generali en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. inbraak, water, bliksem, storm vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Onnen juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, inbraak, brand, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als pannen en centrifuge? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Onnen? Open direct de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO + Nationale Nederlanden bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Noord-Scharwoude verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-onnen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Haren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door storm of olie. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Onnen is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Normaliter wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €410.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Onnen
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Onnen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Onnen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Onnen uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Meeden afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Onnen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.550.000 tot zo’n €4.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Onnen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving & conflict met de buren. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €35,35 tot en met €27,70 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Onnen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?