Woonverzekering Meliskerke Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Meliskerke. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Delta Lloyd en Zelf die schade zoals brand, vandalisme, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Meliskerke juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als glas- en aardewerk en schoonmaakartikelen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Meliskerke? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als Ditzo of REAAL Verzekeringen werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lutjegast verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-meliskerke


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Veere? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Meliskerke kan ook jou overkomen. Flipperen of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €530.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Meliskerke
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Meliskerke probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Meliskerke

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Meliskerke nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Kloetinge afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze unieke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur + viool. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Meliskerke

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank & ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.000.000 tot €4.250.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,70 (per maand). Check ook ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Meliskerke
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfenis en conflict over aankoop auto. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €33,60 tot €35,65 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Meliskerke vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?