Woonverzekering Lutjegast Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Lutjegast. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Bovag en SNS die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lutjegast juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, storm, brand, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als serviesgoed of koffers? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lutjegast? Start meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Independer hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lent verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-lutjegast


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Grootegast? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm vanaf windkracht 7 en schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Lutjegast kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €495.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Lutjegast
Snel een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Lutjegast probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lutjegast

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Lutjegast aanvullen met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Ingber afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lutjegast

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek op een meubel of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking vanaf €1.250.000 tot wel €4.050.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared.

Rechtsbijstandverzekering Lutjegast
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan erfenis & conflicten over erfrecht. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €30,40 tot €36,65 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lutjegast op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering