Woonverzekering Avenhorn Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Avenhorn. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven waaronder Delta Lloyd en ZLM die schade zoals inbraak, storm, vandalisme, water vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Avenhorn juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, water, storm, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kamerplanten en dressoir? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Avenhorn? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als De Goudse en Nederlanden van Nu hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Akkrum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-avenhorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Koggenland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en diefstal. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Avenhorn kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €600.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Avenhorn
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Avenhorn probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Avenhorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Avenhorn nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Winsum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Avenhorn

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €900.000 tot zo’n €2.800.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Avenhorn
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen of conflict met de buren. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €32,80 tot wel €33,60 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Avenhorn vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?