Woonverzekering Vaals Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Vaals. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders waaronder HEMA en Univé die schade veroorzaakt door storm, water, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vaals juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, water, brand, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubilair en badkameraccessoires? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Vaals? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als FBTO of Reaal hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Thesinge verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-vaals


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Vaals? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade of diefstal. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Vaals is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €490.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Vaals
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Vaals eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vaals

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Vaals uitbreiden met extra handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Serooskerke afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vaals

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas of kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot wel €2.750.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Vaals
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €35,20 oplopend tot €30,45 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vaals op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?