Woonverzekering Oude-Tonge Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Oude-Tonge. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. ABN AMRO en Turien en Co die schade zoals bliksem, storm, water, brand verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oude-Tonge april 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, inbraak, diefstal, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals televisie en warmtepomp? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oude-Tonge? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en InShared werken met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oost-Graftdijk verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-oude-tonge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als bliksem en smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oude-Tonge kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €280.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oude-Tonge
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Oude-Tonge eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oude-Tonge

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Oude-Tonge nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Muntendam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze additionele verzekering staat je bij bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een smartphone & een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oude-Tonge

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €900.000 oplopend tot €2.600.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Oude-Tonge
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing & bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (startend vanaf €28,45 tot en met €35,65 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oude-Tonge online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering