Woonverzekering Helenaveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Helenaveen. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en ZLM die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, storm, water verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Helenaveen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, inbraak, water, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als computers of fietsen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Helenaveen? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en Lancyr werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Harbrinkhoek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-helenaveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Deurne? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Helenaveen kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan schade aan het dak. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €590.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Helenaveen
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Helenaveen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Helenaveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Helenaveen complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Etten-Leur afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone of jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Helenaveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding of ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.300.000 tot wel €4.450.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Helenaveen
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met een webshop of conflicten over huur. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies variëren significant (startend vanaf €27,25 tot €27,75 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Helenaveen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering