Woonverzekering Etten-Leur Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Etten-Leur. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Etten-Leur juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. storm, water, diefstal, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als aardewerk en keukentafel? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Etten-Leur? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Nederlanden van Nu werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Eersel verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-etten-leur


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Etten-Leur? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Etten-Leur kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €300.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Etten-Leur
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Etten-Leur moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Etten-Leur

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Etten-Leur completer maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je handige specificaties (of check details over woonverzekering Culemborg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering verzekert bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone + viool. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Etten-Leur

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een kapotte laptop of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 tot wel €4.700.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Etten-Leur
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen & in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €38,15 tot wel €38,50 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Etten-Leur online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering