Woonverzekering Terwolde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Terwolde. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. Avéro Achmea en OHRA die schade door o.a. brand, storm, water, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Terwolde mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou onder andere water, storm, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als zonwering en iPad? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Terwolde? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of ING bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Steenwijkerwold verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-terwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Voorst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en ontploffing. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Terwolde kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €660.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Terwolde
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Terwolde zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Terwolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Terwolde complementeren met diverse nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering s-Gravendeel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur & een rollator. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Terwolde

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn vlekken op kleding & fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij variërend van €1.000.000 tot zo’n €4.850.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terwolde
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente & de hypotheek. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €31,00 oplopend tot €29,35 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Terwolde online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering