Woonverzekering Schinnen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Schinnen. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als Avéro Achmea en Unigarant die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schinnen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, storm, vandalisme, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals aardewerk of hoeden? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schinnen? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Independer hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rotsterhaule verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-schinnen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Schinnen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als hagelschade of schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Schinnen kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €420.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Schinnen
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Schinnen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schinnen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Schinnen completer maken met een paar interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Ossenzijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele zekerheid staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schinnen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan besmeurde meubels en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.500.000 tot ruim €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Schinnen
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert en bij aankoop van een huis. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €34,05 tot en met €35,10 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schinnen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering