Woonverzekering Rotsterhaule Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Rotsterhaule. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals Allsecur en Klaverblad die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rotsterhaule mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als televisie en keukentafel? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Rotsterhaule? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea + InShared zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Randwijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-rotsterhaule


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als waterschade of omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Rotsterhaule kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag / een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan lekkage. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €380.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rotsterhaule
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Rotsterhaule gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rotsterhaule

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Rotsterhaule complementeren met extra interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Oldekerk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rotsterhaule

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel & ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.400.000 tot wel €3.100.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rotsterhaule
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict met een reisbureau & afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €25,20 oplopend tot €24,40 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Rotsterhaule online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering