Woonverzekering Randwijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Randwijk. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Aon Direct en SNS die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Randwijk juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, inbraak, brand, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als horloges of audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Randwijk? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Generali en Verzekeruzelf.nl verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudezijl verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-randwijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Overbetuwe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm of rook. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Randwijk is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €395.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Randwijk
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Randwijk moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Randwijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Randwijk complementeren met extra praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Nijeveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een smartphone + sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Randwijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.200.000 tot ruim €3.100.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Randwijk
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan problemen op het werk en huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €29,40 tot wel €25,35 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Randwijk online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering