Woonverzekering Loerbeek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Loerbeek. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven zoals Allianz en Turien en Co die schade zoals bliksem, water, brand, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Loerbeek mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, brand, inbraak, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan schade aan je smartphone. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kruiden of laptop? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Loerbeek? Open meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Leens verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-loerbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Montferland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en brandblussing. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Loerbeek kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €630.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Loerbeek
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Loerbeek probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Loerbeek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Loerbeek aanvullen met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Hulst afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop + een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Loerbeek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte telefoon en therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij van €1.000.000 tot wel €3.250.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Loerbeek
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag & geschil over de uitkering. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €27,05 tot wel €37,25 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Loerbeek afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering