Woonverzekering Hulst Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Hulst. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars als Aegon en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, inbraak, brand verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hulst juli 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, brand, diefstal, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals dranken of stofzuiger? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hulst? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Allsecur en Unigarant verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hindeloopen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-hulst


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Hulst is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Meestal wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €520.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hulst
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Hulst zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hulst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Hulst nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Gramsbergen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hulst

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere vlekken op kleding of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.000.000 tot €2.700.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Hulst
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel & geschil met een verzekeraar. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €25,95 oplopend tot €37,40 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hulst afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering