Woonverzekering Gramsbergen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Gramsbergen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote aanbieders als bijv. Bovag en OHRA die schade zoals inbraak, bliksem, brand, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gramsbergen mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, storm, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als fornuis en centrifuge? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gramsbergen? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Ditzo + Turien en Co hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Garsthuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gramsbergen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hardenberg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als brand en plundering. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Gramsbergen kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of loslatende kit. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €455.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Gramsbergen
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker direct de woning in Gramsbergen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Gramsbergen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Gramsbergen nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Dorst afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze mogelijke zekerheid is er bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gramsbergen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.100.000 tot zo’n €3.400.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gramsbergen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing of conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €33,20 tot wel €27,80 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Gramsbergen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?