Woonverzekering Dorst Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Dorst. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. BLG wonen en Independer die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, inbraak, storm afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Dorst juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, water, brand, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als tv of autoped? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Dorst? Open direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en ING hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: De Wilp verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dorst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oosterhout? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm vanaf windkracht 7 en olie. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Dorst is altijd een risico. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €500.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Dorst
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Dorst probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dorst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Dorst completer maken met extra nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je handige info (of bekijk woonverzekering Blaricum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze nieuwe polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop & een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dorst

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek in de vloer & fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €950.000 tot wel €2.550.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dorst
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst en geschil over de uitkering. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €26,40 t/m €26,05 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dorst online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?