Woonverzekering Eys Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Eys. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, inbraak, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Eys april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, water, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als grammofoonplaten of zonnebank? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Eys? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + Unigarant verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eexterzandvoort verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eys


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gulpen-Wittem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en ontploffing. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Eys kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag / een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €280.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Eys
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Eys probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eys

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Eys uitbreiden met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check jij praktische info (of bekijk woonverzekering De Bilt afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze unieke dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera + sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eys

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Onder andere een gebroken ruit & kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.350.000 tot ruim €4.100.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering Eys
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving & conflict met een automobilist. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €33,75 tot wel €37,50 per maand in april 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eys online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering