Woonverzekering Twello Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Twello. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als bijv. Delta Lloyd en Independer die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Twello mei 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, storm, brand, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een stukke TV. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als videorecorder en salontafel? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Twello? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en OHRA bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: t Loo Oldebroek verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-twello


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Voorst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade of plundering. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Twello is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een lekkende leiding. Typische schade is onbruikbare meubels. Normaliter worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan scheuren in de muur. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €405.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Twello
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Twello moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Twello

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Twello complementeren met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Schelluinen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een tablet en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Twello

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot wel €2.600.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Twello
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan arbeidsconflicten & conflict met aannemer. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €27,90 tot en met €34,50 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Twello op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?