Woonverzekering Zeist Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Zeist. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders als bijv. Allianz en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zeist juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als tafelkleden en autoped? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zeist? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + ZLM faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Henxel verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zeist


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zeist? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte föhn? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zeist kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €435.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeist
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Zeist probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zeist

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Zeist complementeren met meerdere handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Vogelenzang afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone & een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zeist

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 tot ruim €2.700.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING.

Rechtsbijstandverzekering Zeist
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met bedrijven & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €28,10 oplopend tot €35,75 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zeist vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?