Woonverzekering Hoogland Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Hoogland. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, storm, bliksem verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogland mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, brand, water, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als zonwering of fietsen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hoogland? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon of SNS zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Herten verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-hoogland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Amersfoort? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm en poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hoogland kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €300.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogland
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Hoogland zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Hoogland completer maken met enkele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Giethoorn afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hoogland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.000.000 tot wel €3.850.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogland
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €26,55 oplopend tot €37,00 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogland op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?