Woonverzekering Herten Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Herten. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als Ditzo en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Herten mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als aquarium en dassen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Herten? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en Turien en Co hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Havelte verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-herten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Roermond? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Herten kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €325.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Herten
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Herten probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Herten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Herten aanvullen met additionele belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Fluitenberg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Herten

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen + kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.400.000 tot zo’n €2.850.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering Herten
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk of geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €36,75 tot wel €28,90 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Herten afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering