Woonverzekering Fluitenberg Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Fluitenberg. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade door o.a. water, bliksem, storm, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Fluitenberg juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als levensmiddelen en scheerapparaat? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Fluitenberg? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Aegon + InShared hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eldersloo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-fluitenberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hoogeveen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als brand en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Fluitenberg is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €510.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Fluitenberg
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Fluitenberg moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Fluitenberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Fluitenberg nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je nuttige info (of bekijk woonverzekering De Kiel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur en een rollator. Let op oververzekering: misschien heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Fluitenberg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een kapotte telefoon + kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen van €1.300.000 tot zo’n €2.550.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Fluitenberg
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst & bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €26,70 tot €24,35 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Fluitenberg vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?