Woonverzekering De Kiel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van De Kiel. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals ABN AMRO en SNS die schade zoals bliksem, storm, inbraak, brand vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Kiel april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, vandalisme, inbraak, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als kamerplanten en handschoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering De Kiel? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen + London Verzekeringen hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Brunssum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-de-kiel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm en schade door regen. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in De Kiel kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €280.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in De Kiel
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in De Kiel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Kiel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in De Kiel nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je nuttige info (of bekijk woonverzekering Bakkeveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze additionele moduleverzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Kiel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn vlekken op kleding of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot €3.100.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Kiel
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €25,85 oplopend tot €29,00 p/maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering De Kiel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering