Woonverzekering Bakkeveen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Bakkeveen. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en ZLM die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bakkeveen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, vandalisme, brand, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als muziekinstrumenten en tassen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Bakkeveen? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + OHRA hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: America verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-bakkeveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Opsterland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of omvallen van bomen. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Bakkeveen is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte schutting. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €545.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bakkeveen
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Bakkeveen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bakkeveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Bakkeveen complementeren met extra belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Wjelsryp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een e-reader en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bakkeveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen + kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen van €950.000 tot zo’n €3.450.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bakkeveen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop & als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €28,30 oplopend tot €33,35 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bakkeveen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering