Woonverzekering Beerta Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Beerta. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Lancyr die schade zoals bliksem, vandalisme, inbraak, water vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Beerta juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, water, brand, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als potten of (elektrische) dekens? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Beerta? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen of ZLM faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Appeltern verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-beerta


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oldambt? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag of smeltschade. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Beerta kan ook jou overkomen. Openwrikken of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €655.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beerta
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Beerta gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Beerta

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Beerta uitbreiden met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Ysselsteyn afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Beerta

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een gebroken ruit of kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen van €1.050.000 tot wel €3.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,10 (per maand). Check ook ANWB polis.

Rechtsbijstandverzekering Beerta
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat en conflict over aankoop auto. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €26,30 tot en met €35,15 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Beerta voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering