Woonverzekering Noorbeek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Noorbeek. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. brand, storm, inbraak, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Noorbeek april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, vandalisme, inbraak, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kookboeken of dassen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Noorbeek? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA of Interpolis bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuw-Amsterdam verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noorbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eijsden-Margraten? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Noorbeek kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €305.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Noorbeek
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Noorbeek probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Noorbeek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Noorbeek uitbreiden met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Loosdrecht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Noorbeek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.400.000 tot ruim €2.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Noorbeek
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij medische fout of geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €38,65 t/m €25,80 p/maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Noorbeek voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering