Woonverzekering Loosdrecht Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Loosdrecht. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals De Goudse en InShared die schade veroorzaakt door bliksem, water, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Loosdrecht juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, inbraak, storm, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals tv en pantalons? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Loosdrecht? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Leiderdorp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-loosdrecht


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Wijdemeren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Loosdrecht kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval / Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is vochtplekken op de buur. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €560.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Loosdrecht
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Loosdrecht moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Loosdrecht

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Loosdrecht uitbreiden met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Idskenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze unieke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Loosdrecht

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot ruim €3.450.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Loosdrecht
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever en conflict met de buren. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (beginnend bij €34,70 oplopend tot €32,75 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Loosdrecht op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?