Woonverzekering Budel Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Budel. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders waaronder Ditzo en InShared die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, bliksem, water dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Budel juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, inbraak, water, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koelkast en iPhone? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Budel? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren + London Verzekeringen hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Boelenslaan verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-budel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Cranendonck? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Budel is altijd een risico. Kerntrekken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Vaak betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €550.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Budel
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Budel probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Budel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Budel completer maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Ammerstol afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een fotocamera & viool. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Budel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn krassen op de auto en ook ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.250.000 tot wel €3.900.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Budel
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop of schade of letsel in verkeer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €29,30 tot €34,45 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Budel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?