Woonverzekering Ammerstol Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,15 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Ammerstol. Een woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als Avéro Achmea en London Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, storm, water, brand afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ammerstol juli 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, vandalisme, diefstal, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als glaswerk en matrassen? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ammerstol? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche of Lancyr hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Zwiggelte verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ammerstol


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bergambacht? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en rook. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Ammerstol kan ook jou overkomen. Insluipen of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €585.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ammerstol
Snel een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Ammerstol probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ammerstol

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Ammerstol aanvullen met extra interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Weteringbrug afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ammerstol

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte laptop & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.550.000 tot ruim €3.950.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Ammerstol
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een ziekenhuis & schade of letsel in verkeer. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei modules.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €33,75 oplopend tot €37,80 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ammerstol online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering