Woonverzekering Hippolytushoef Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,60 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Hippolytushoef. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld ANWB en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door brand, storm, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hippolytushoef mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, diefstal, inbraak, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als meubilair en linnen- en beddengoed? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hippolytushoef? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en SNS bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hegelsom verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-hippolytushoef


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hollands Kroon? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als brand en vandalisme. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Hippolytushoef kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €530.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hippolytushoef
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Hippolytushoef zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hippolytushoef

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Hippolytushoef nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Gassel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Advies: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en drumstel. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hippolytushoef

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.350.000 oplopend tot €4.350.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Hippolytushoef
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever en geschil m.b.t. pensioen. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €32,45 oplopend tot €35,15 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hippolytushoef vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?