Woonverzekering Gassel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Gassel. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en SNS die schade zoals storm, bliksem, brand, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gassel juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere storm, brand, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als koelkast en speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gassel? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Allianz of REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Enumatil verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gassel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Grave? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of brandstichting? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Gassel kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag / Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €435.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Gassel
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Gassel moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Gassel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Gassel uitbreiden met enkele praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je handige specificaties (of check details over woonverzekering De Zilk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader of een verrekijker. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Gassel

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen of ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.350.000 oplopend tot €3.900.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Gassel
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over ouderlijk gezag of conflict met de bank. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,95 t/m €27,90 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Gassel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering