Woonverzekering Heerlen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Heerlen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire partijen waaronder EAG Assuradeuren en Reaal die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, storm, bliksem dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heerlen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, water, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vazen en barbecue? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Heerlen? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Haarle verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-heerlen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Heerlen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en poging tot inbraak. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Heerlen kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval / een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €265.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Heerlen
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Heerlen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Heerlen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Heerlen nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Emst afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heerlen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.200.000 tot €4.450.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heerlen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever & conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies variëren significant (startend vanaf €31,05 tot en met €34,05 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Heerlen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering