Woonverzekering Nieuwebrug Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuwebrug. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. Allsecur en Lancyr die schade als gevolg van brand, water, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwebrug mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, water, storm, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals vriezer en (elektrische) dekens? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nieuwebrug? Open meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of SNS hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Molenhoek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwebrug


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heerenveen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als brand en schade door regen. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Nieuwebrug is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een lek waterbed. Typische schade is defecte apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €645.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwebrug
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Nieuwebrug probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwebrug

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Nieuwebrug aanvullen met meerdere interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Lettele afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwebrug

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 tot wel €4.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwebrug
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen en bij aankoop van een huis. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €35,55 tot wel €37,35 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuwebrug afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?