Woonverzekering Heinenoord Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Heinenoord. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als Huis In Eén Verzekeringen en Lancyr die schade zoals brand, bliksem, water, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heinenoord mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, water, inbraak, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van gebroken servies. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als levensmiddelen en dressoir? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Heinenoord? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + Polis Direct bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hansweert verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heinenoord


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Binnenmaas? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een omgevallen lamp? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Heinenoord is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €595.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Heinenoord
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Heinenoord probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heinenoord

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Heinenoord nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Esbeek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat + een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Heinenoord

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag van €950.000 tot ruim €3.950.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heinenoord
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis & huur- en verhuurgeschillen. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €25,20 tot €29,95 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Heinenoord op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering