Woonverzekering Esbeek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Esbeek. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle populaire partijen als ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Esbeek mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, water, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kookboeken en servies? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Esbeek? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer + Unigarant hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eemnes verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-esbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hilvarenbeek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade of diefstal. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Esbeek is altijd een risico. Kerntrekken of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan missende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €340.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Esbeek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Esbeek gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Esbeek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Esbeek uitbreiden met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Cornwerd afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze unieke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Esbeek

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere vlekken op kleding of het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.200.000 tot ruim €3.450.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,80 (per maand). Check ook Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Esbeek
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan erfenis of schade of letsel in verkeer. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €33,05 tot €24,45 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Esbeek vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering