Woonverzekering Mussel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €3,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Mussel. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder ASR Verzekeringen en ZLM die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Mussel mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, vandalisme, diefstal, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals oven en Xbox? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Mussel? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Allsecur of ING faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Meeuwen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-mussel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Stadskanaal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als bliksem en diefstal. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Mussel kan ook jou overkomen. Insluipen of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Meestal worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €345.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Mussel
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Mussel probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Mussel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Mussel nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Lamswaarde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer + drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mussel

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.500.000 tot €3.400.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Mussel
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau of geluidsoverlast. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €29,45 tot wel €37,05 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Mussel voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering